Taverna To Konakin kohdalle on kilpikonnat munineet ja alue on ollut aidattuna eiliseen asti joka oli viimeinen mahdollinen päivä täysikuun aikaan poikasten kuoriutua ja lähteä merelle. Jostain syystä näin ei tapahtunut joten ikävä kyllä meressä on nyt muutama konnanpoikanen vähemmän kuin pitäisi.
Illalla kävimme mezedopolio Odeonissa syömässä. Viime kerralla ruoka oli erinomaista ja halusimme käydä nyt maistelemassa onko mikään muuttunut, parempaan tai huonompaan suuntaan.
Muutos oli tapahtunut ja ikävä kyllä huonompaan suuntaan. Varsinkin suosikkimme, savustettu munakoisosalaatti oli nyt tavallista munakoisosalaattia jossa maistui oikeastaan vain majoneesi. Muu ruoka oli silti edelleen hyvää.
OdeonMarinoituja gavroksia sekä munakoisosalaatti
Kanavarras
Kuori munakoiso (kuorta voi jäädä vähän),halkaise pitkittäin, savusta noin puolisen tuntia lämmön ja savun määrästä riippuen niin että ovat ruskettuneet ja saaneet savua kuten yllä olevassa kuvassa.
Jäähdytä ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Lisää suola, pippuri ja murskattu valkosipuli sekä majoneesia, jogurttia ja hieman sitruunan mehua. Sekoita hyvin ja anna tekeytyä yön yli jotta maut saavat rauhassa tasaantua.
Opittin uusi sanakin, nähtiin tuttu joka käveli vaikean näköisesti ja sanoi meille, γερασα, olen vanhentunut.
Sehän meillä kaikilla jossain kohtaa on edessä.
Kommentit
Lähetä kommentti