Afrodite aamulla

 


Täällä sanotaan että tämä kohta vuoristolla näyttää Afroditen kasvoilta. Ollaan useasti näitä maisemia katseltu ja uskottavahan se on. Afroditen kasvot siinä on.  Tässä lisää kuvia aamutuimaan.





Kämpille tullessa siivooja Vera oli paikalla. Saatiin juuri ulko-ovi takaisin lukkoon kun pari remppamiestä kolkutteli oven takana. Vera sanoi että avatkaa nyt ovi niille. Ja mehän avattiin, toinen kavereista katseli meitä hetken ja sanoi että tehän istutte siellä Coffee Shopissa Andreaksen paikassa rakilla. Ei siinä auttanut muu kuin myöntää, suuri salaisuutemme on nyt paljastunut kaikille. Hetken päästä lähdettiin kaupassa käymään ja saatiin juuri ulko-ovi lukkoon kun isäntämme Yiannis päräytti mopolla melkein jalkojemme päältä oven eteen. Kaiveli taskujaan ja huomasi että oli jättänyt avaimet johonkin ja pyysi meitä avaamaan oven. Hän käväisi sisällä nopeasti ja hyppäsi mopon selkään ja kaasutteli pois. Meidän tehtäväksemme jäi oven lukitseminen. Pitäisikö sitä hommata portierin asu jostain, voisi saada muutaman killinkin tippiäkin. 😂😂

Pari päivää on kävelty pitkin poikin Ierapetran katuja ja aina tuntuu että tuttuja riittää reippaasti. Jatkuvasti tervehditään ja kysellään kuulumisia ja koska olette tulleet ja kuinka kauan olette. Osan heistä tunnistamme ja muistamme osaa ei muisteta mutta varmasti ovat nähneet meidän tallustelevan täällä edestakaisin ja joskus tervehtineet tapojemme mukaisesti heitä. Yleensä nyökkäillään vastaatulijoille ja huudellaan καλιμεραα, huomenta. Ihmiset täällä ovat todella ystävällisiä, on hienoa olla täällä taas.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Makujen maailma

Tästä se taas lähtee

Unelmakotia hakemassa