Syyshuollossa

 


Lähes tulkoon jokaisella reissullamme viime aikoina jommallakummalla on lohjennut hammas tai irronnut paikka. Niin myös viime reissullamme, viimeisenä päivänä minulta irtosi paikka. Tietysti lauantai iltana jolloin ei ole mitään mahdollisuutta saada hammaslääkäriä. 

Tällä reissulla saatiin asia korjattua, olin jo Suomessa tilannut valmiiksi ajan luottohammaslääkärillimme Kristiinalle. Paikka tuli uusittua ja hampaat putsattua, nyt uskaltaa taas hymyillä. Perinteinen (viimeiset pari vuotta) syyshuolto siis hampaille tehty. 

Suomessakin homman voisi hoitaa mutta kunnallisille on reilu puolen vuoden jono ja yksityiset maksavat moninkertaisesti enemmän kuin täällä. Yksi iso paikka takahampaaseen ja molempien huolellinen putsaus 200 euroa, kuitilla. 









Muutamia kuvia kävelyreissuiltamme. Viimeisissä ristiäistunnelmia lähikirkoltamme.

Huoneemme sijaitsee kellarikerroksessa, siis hieman maanpinnan alapuolella.  Istuskelimme huoneemme oven suussa eilen kun alkoi sataa aika reilustikin. Vedin toiveikkaana jo uikkarit jalkaan toivoen että saisimme terassistamme uima-altaan mutta sade loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin ja aurinko paistoi jälleen. Hirveä pettymys mutta minkäs teet. Toisaalta ajatellen jos vettä olisi tullut reilummin olisi huoneemmekin ollut yhtä uima-allasta, sen verran huonosti näytti viemäri vetävän. Onneksi sadan metrin päässä on meri jossa aina voi uida ja vesikin on melko lämmintä vielä. 

Meistä onkin tulossa melkoisia vesipetoja, ollaan neljän päivän aikana käyty jo kaksi kertaa uimassa,tai no lähinnä kastautumassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Makujen maailma

Tästä se taas lähtee

Unelmakotia hakemassa