Loppusuoralla

 

Naapurin mamma, istuskelee aina ulkona aurinkossa kotikatumme varrella.



Kahden viikon reissusta jäljellä pari päivää. Äkkiä se aika menee, lottovoittoa tässä ollaan odoteltu että saisi repiä paluuliput ja jäädä tänne. Ja ollaan jopa lotottu että periaatteessa  toivo ei ole turhaa vaikkakin todella epätodennäköistä. 

Paljon on taas koettu ja nähty, hyvien ystävien kanssa vietetty aikaa sekä saatu uusia ystäviä. Ierapetra näyttää aina parhaat puolensa meille, pettymyksiä on ollut todella vähän.


Naimattomien naisten oviin laitetaan kukkaseppeleitä jotka otetaan juhannuksena pois

Kirkossakin on käyty ja kynttilöitä sytytelty

Pari uutta mezepaikkaakin on löydetty, tämän reissun parhaat vanha tuttumme ουζερί Μπομπου ον edelleen uksi suosikestaimme mutta ουζερί Ο κοκος oli myös kiva tuttavuus. Mezeet ja palvelu hyvä, aukioloajat täysi arvoitus. Tuntui olevan auki silloin kun joku jaksoi raahautua paikalle avaamaan ovet. Hotelli Petra Maren läheltä löydettiin myös uusi mezeepaikka. Vanhan pappan pitämä ouzeri oli hiljaisen oloinen mutta palvelu iloista ja mezeet hyviä.


Petra Mare hotellin lähellä oleva ouzeri. Pappa kysyi heti että poltatteko ja oli tuomassa tuhkakuppia pöytäämme


Ykkössuosikkimme on edelleen Coffee Shop, siellä on käyty lukemattomia kertoja ja saatu ystäviä henkilökunnasta sekä asiakkaista. Andreas hoitaa kaikki muut paitsi tarjoilun, tekee mezeet, grillaa(aina välillä joku, kuten mekin, auttelee) ja Anna hoitaa tarjoilun. Aivan mahtava paikka ja mahtava tuoksu grillistä josta tarjoillaan asiakkaille possunkylkeä tai jos tuot itse jotain grillattavaa niin ne grillataan sinulle ja tarjoillaan pöytääsi. 



Ystävämme Vaggelis ja minä

Eilen iltapäivällä käytiin katselemassa onko Coffee Shop auki pyhäpäivien jälkeen. Olihan se ja ystävämme Vaggelis istuskeli siellä kahvilla. Kyseltiin onko hän myös illalla paikalla. Sanoi olevansa ja lupasimme myös tulla parille rakille. Tullessamme pöytä oli jo koreana, hän oli valmiiksi paloitellut tomaatteja ja kurkkua(omista kasvihuoneistaan) sekä juustoa ja savustettua porsaan fileetä jonka hän laittoi grilliin heti saavuttuamme. Ruokaillessamme hän sanoi seuranneensa meidän menemisiämme facebookista, tiesi tarkkaan missä oltiin oltu.  Täällä mikään ei pysy salassa, kaikki tietää kaiken. Δεν πιρασι,  ei haittaa meitä.

Kommentit

  1. Voi, miten mukavaa oli taas seurata reissuanne siellä! Varmasti todella hyviä kreikkalaisia ruokia taas saitte nauttia. Erityisesti joka kerta ovat nämä meikäläisten termein "leiritavernanne" aivan sympaattisia ja tunnelmallisia! Kiitos, kun sain taas olla mukananne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät. Nyt saatiin tuotua puolukkahilloa tutuille

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Makujen maailma

Unelmakotia hakemassa

Tästä se taas lähtee