Ierapetran satama



Kierrelty pitkin poikin Ierapetraa ja yritetty löytää hyviä kuvakohteita. Välillä tuntuu järki olevan jäässä niin sanotusti. Vaikka ei täällä kyllä mikään jäädy vaan paremminkin sulaa. Viime päivät ovat olleet todella kostean lämpöisiä. Lämpötila pyörinyt reilusti yli kolmenkympin ja ilman kosteus melkoinen, hiki pinnassa koko ajan. Ei silti valiteta, näitäkin muistoja vaalitaan Suomen joulu- ja tammikuussa. Tosin voi olla että ollaan silloin taas täällä pari kolme viikkoa. Silloin voidaan täällä muistella Suomen joulu- ja tammikuun paskakelejä. 

Ollaan oltu Ierapetrassa nyt jo sen verran että mikään ei enää tunnu ihmeelliseltä tai erikoiselta vaan meidän silmiimme normaalilta. Melkein kaikki paikat nähty kävellen ja kuvia napsien, toki aina silloin tälloin löytyy joku uusi kuja jossa ei olla käyty. Niitähän aina etsitään jotta tunnetteisiin koko kaupunki todella hyvin. Vieläkin vanhan kaupungin kujille eksyy välillä vaikka olemme täällä jo kierrelleet kaiken kaikkiaan muutamia viikkoja. Eikä tämä nyt niin iso alue ole mutta kujia riittää ja kun kerran käännyt normaalilta reitiltä niin helposti sitä eksyy mutta vielä ei ole tarvinnut hätänumeroon soittaa. Ollaan vielä itse löydetty takaisin tutuille kujille.

 Asuntomme yläkerran kämppään tehdään remonttia. Seiniä kittaillaan ja hiotaan. Aamulla istuskellessamme ulkona ja kaveri huuteli yläkerrasta ja pyysi siirtymään hetkeksi. Oli juuri aloittelemassa ulkoseinän paikkailua pöytämme yläpuolella. Hyvä että siirryttiin, pari melkoista kittiklönttiä tipahti. Kaveri vuolaasti pyyteli anteeksi ja kävi siivoamassa jälkensä. 

Alla kuvia ympäri Ierapetran katuja ja vähän muualtakin.














Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Makujen maailma

Tästä se taas lähtee

Unelmakotia hakemassa